Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا نوری‌زاده، معاون اداره کل مجامع تشکل‌ها و فعالیت‌های فرهنگی درباره فعالیت‌های این رویداد گفت: در راستای حمایت از ترویج کالای فرهنگی ایرانی، جایزه فیروزه از پنج سال پیش شروع به کار کرده است. در سه دوره اول تمرکز بر کالاهای فرهنگی بوده و از چهارمین دوره بخش استارت‌آپ‌های فرهنگی نیز به این جایزه اضافه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون اداره کل مجامع تشکل‌ها و فعالیت‌های فرهنگی افزود: در سال گذشته و در چهارمین دوره جایزه فیروزه برای نخستین بار ۵۰ استارتاپ فرهنگی طرح خود را در بوستان گفتگو در ارائه دادند. امسال در کنار بخش نوشت‌افزار، اسباب‌بازی و عروسک و هدایای فرهنگی بخش استارتاپ نیز وجود دارد. در سایت جایزه فیروزه ۸۵ استارتاپ ثبت نام کردند که از این میان ۴۰ استارتاپ در موضوعات خلاق فرهنگی برای ارائه انتخاب شدند.

نوری‌زاده از جوایز بخش استارت‌آپ‌های فرهنگی خبر داد: از برگزیدگان بخش استارتاپ روز یکشنبه ۲۹ دی ۱۲۹۸ ساعت ۱۰ تا ۱۲ در سالن ایران فرهنگستان هنر با حضور سید عباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و معاون فرهنگی وزیر دکتر محسن جوادی تقدیر به عمل خواهد آمد.

دبیر اجرایی جایزه فیروزه اضافه کرد: به برگزیده اول کارت هدیه‌ای به مبلغ ۸ میلیون تومان، به برگزیده دوم کارت هدیه‌ای به مبلغ ۵ میلیون تومان و به برگزیده سوم کارت هدیه‌ای به مبلغ ۳ میلیون و اگر شایسته تقدیر از سوی داوران انتخاب شود کارت هدیه‌ای به مبلغ ۱ میلیون تومان اهدا می‌شود. جوایز به همراه تندیس و لوح وزیر خواهد بود و برگزیدگان به شرکت‌های خلاق فرهنگی معاونت علمی ریاست جمهوری معرفی می‌شوند.

داوران این دوره از جایزه فیروزه در بخش استارتاپ‌های فرهنگی و در بخش هنری آزاده بیات، پژوهشگر و فعال حوزه اسباب‌بازی و علیرضا گلدوزیان، طراح و گرافیست هستند. پیام آزادی، نماینده ستاد نرم و هویت‌ساز معاونت علمی و فرهنگی ریاست جمهوری و محمد مهدی ایزدخواه، پژوهشگر بخش کسب و کارهای فرهنگی و کتایون سپهری، کارآفرین، داوران حوزه کسب‌وکارهای استارتاپی خواهند بود.

بیات: ادبیات کالاهای فرهنگی در کشور جا نیفتاده است

آزاده بیات از داوران چهارمین و پنجمین دوره جایزه فیروزه در بخش استارت‌آپ‌های فرهنگی در مورد این جایزه به خبرنگار مهر گفت: این دوره از جایزه فیروزه با دوره گذشته از نظر کیفی تفاوت زیادی داشته است اما از نظر کمی تغییر زیادی صورت نگرفته است.

او بیان کرد: خوشبختانه آثار شرکت‌کنندگان امسال مرتبط‌تر شده است. به هر حال ادبیات کالای فرهنگی هنوز در کشور ما تعریف نشده و سند داوری جایزه فیروزه کمک می‌کند تا تعاریف مشترکی از کالاهای فرهنگی داشته باشیم. سند داوری این فرصت را فراهم می‌کند تا فراخوان تخصصی‌تر شود و شرکت‌کنندگان با نگاه بازتری کالاها را ارائه کنند و آثار از همان ابتدا از یک غربالگری عبور کند.

بیات در مورد معیارهای داوری گفت: امسال معیارهای داوری را به چند بخش تقسیم کردیم. یک بعد همان‌طور که در دیگر جایزه‌ها وجود دارد، مربوط به وجه کالایی آثار است. بعد فرهنگی بخش دیگری است که باعث شده تا داورهای این زمینه تخصصی‌تر انتخاب شوند و امسال به شاخصه‌های داوری اضافه شده است.

وی افزود: مؤلفه‌های فرهنگی در جایزه فیروزه لزوماً استفاده از نشانه‌ها و نقوش ایرانی نیست، بلکه رفتارهای فرهنگی در ایده‌ها ممکن است نهادینه شود.

بیات در پایان اظهار کرد: جا دارد که به بحث اقبال عمومی از این جایزه پرداخته شود، این امر به شفاف‌سازی و اطلاع رسانی نیاز دارد که هنوز در این حوزه کم کار شده است. از همه فعالانی که در این حوزه کار کرده‌اند می‌خواهیم که به این جریان بپیوندند.

کد خبر 4826727 مریم علی بابایی

منبع: مهر

کلیدواژه: جایزه فیروزه فرهنگستان هنر ایران فرهنگ و ارشاد اسلامی سردار سلیمانی ترجمه میراث فرهنگی گردشگری سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی قاسم سلیمانی دونالد ترامپ ادبیات رایزنی فرهنگی کتاب و کتابخوانی مرکز فرهنگی شهر کتاب تجدید چاپ دفاع مقدس خانه کتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۴۶۳۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرونده شمشیربازان ایران در جایزه بزرگ سئول بسته شد

  به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری صدا و سیما به نقل از فدراسیون شمشیربازی، رقابت‌های شمشیربازی جایزه بزرگ سئول امروز دوشنبه (۱۷ اردیبهشت) با برگزاری دیدار‌های جدول حذفی بخش مردان پیگیری شد.   در این روز از رقابت‌ها علی پاکدامن و محمد رهبری در جدول ۶۴ نفره اصلی به مصاف حریفان خود رفتند. محمد رهبری با قبول شکست در این جدول از دور رقابت‌ها کنار رفت، اما علی پاکدامن با کسب دو برد برابر نمایندگان قزاقستان و ترکیه تا جدول ۱۶ نفره پیش رفت. او در این جدول برابر نماینده مصر تنها با یک اختلاف امتیاز شکست خورد.   عملکرد نمایندگان ایران در روز پایانی رقابت‌های شمشیربازی جایزه بزرگ به این شرح است:    جدول ۶۴ نفره علی پاکدامن ۱۵ – ۲ آرتور سارکیسیان (قزاقستان) محمد رهبری ۷ – ۱۵ توماس مارتینه (فرانسه)    جدول ۳۲ نفره علی پاکدامن ۱۵ – ۷ انور ایلدریم (ترکیه)    جدول ۱۶ نفره علی پاکدامن ۱۴ – ۱۵ ادهم بحقاط (مصر)   محمد فتوحی و فرزاد باهر ارسباران دیگر نمایندگان ایران در این مسابقات بودند. باهر ارسباران در جدول ۱۲۸ نفره و فتوحی در جدول ۶۴ نفره مقدماتی به کار خود پایان دادند.    جایگاه نهایی شمشیربازان ایران در مسابقات جایزه بزرگ سئول به این شرح است: علی پاکدامن: جایگاه ۹ محمد رهبری: ۳۴ محمد فتوحی:۸۶ فرزاد باهر ارسباران: ۱۰۱

دیگر خبرها

  • پرونده شمشیربازان ایران در جایزه بزرگ سئول بسته شد
  • پایان کار شمشیربازان ایران درسئول
  • آغاز مسابقات کشتی پهلوانی در شهرستان خاتم
  • شمشیربازی جایزه بزرگ سئول| پایان کار سابریست‌ها با نهمی پاکدامن
  • گروه محوری را در دستور کار این دوره از جشنواره تئاتر مردمی بچه‌های مسجد قرار دادیم
  • تئاتر بچه‌های مسجد باید در چهار گوشه ایران شکل بگیرد/ حضور ۱۴ گروه نمایشی در جشنواره تئاتر بچه‌های مسجد
  • رقابت ۱۴ گروه در جشنواره تئاتر بچه‌های مسجد/ جایزه ویژه فرج‌الله سلحشور اعطا می‌شود
  • شمشیربازی جایزه بزرگ سئول؛ فردا: رقابت پاکدامن و رهبری در دور سوم
  • اهدای جایزه احمد اقتداری به پژوهش‌های برگزیده خلیج فارس
  • معرفی فینالیست‌های والتر اسکات ۲۰۲۴