Web Analytics Made Easy - Statcounter

موبنا –«بیتِرفیل» نام استار‌ت‌آپی است که یک ایده ساده و بسیار ارزشمند را پیش می‌برد: این مرکز به کاربران کمک می‌کند مبتنی بر تلفن‌های همراه اعتباری پول رد و بدل کنند. به عبارت دیگر می‌توان گفت «بیتِرفیل» سرویس آسان مبتنی بر وب و رابط کاربری ویژه‌ای را برای انتقال پول مبتنی سیم‌ کارت‌های پیش‌پرداختی در سراسر جهان ارایه می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مرکز فعالیت خود را به گونه‌ای آغاز که با ۴۰۰ اپراتور موبایلی همکاری می‌کرد و از همان ابتدا در ۱۰۰ کشور مختلف امکان رد و بدل کردن پول را برای کاربران فراهم کرده بود. با این وجود «بیتِرفیل» هم‌اکنون بیش از ۴ میلیارد نفر را در ۱۴۳ کشور جهان تحت پوشش خدمات خود قرار داده است و برای این کار با بیش از ۶۰۰ اپراتور مخابراتی همکاری می‌کند تا امکان نقل و انتقال مالی مبتنی بر سیم کارت‌های موبایلی فراهم شود.

با این توضیح اگر قصد داشته باشید به دوستان یا اقوام خود که در هر نقطه از کره خاکی قرار دارند پول انتقال دهید و از خدمات بانکی استفاده نکنید، به احتمال بسیار زیاد «بیتِرفیل» این کار را در کوتاه‌ترین زمان برای شما انجام خواهد داد. همه این فرآیند از طریق سیم کارت‌های اعتباری انجام می‌شود و هیچ گونه زیرساخت بانکی در آن دخیل نیست.

این سرویس بر اساس خدمات مالی راه‌اندازی شده است و البته کاربران یا مراکز توسعه‌دهنده خدمات وابسته به «بیتِرفیل» باید به این نکته توجه داشته باشند که نقل و انتقال مالی مبتنی بر بیتکوین عملی می‌شود. دامنه فعالیت‌های «بیتِرفیل» به قدری افزایش یافته است که بازار نقل و انتقال مالی آن از ۴۰۰ میلیارد دلار هم فراتر رفته است.

لازم به ذکر است که این روزها سرویس‌های مشابه هم فعالیت می‌کنند. به عنوان مثال «توئیلیو» نقل و انتقال مالی را از طریق پیامک انجام می‌دهد، «استرایپ» مبتنی بر کارت‌های اعتباری این سرویس را در اختیار کاربران می‌گذارد و «بیتِرفیل» نیز با سیم کارت‌های اعتباری این خدمات را ارایه می‌کند. این استارت‌آپ توسط «سرگئی کوتلیار»، «مایکل گرونبرگر» و «مایکل گوستاوسون» تاسیس شد.

کارمزدی که «بیتِرفیل» به‌ازای نقل و انتقال مالی می‌گیرد متناسب با میزان پول انتقال یافته تغییر می‌کند. این شرکت تمامی مراودات مالی خود را مبتنی بر بیتکوین تعریف کرده است و در توضیحات مربوطه آمده است که این واحد پولی مجازی هزینه‌های مربوطه را کاهش می‌دهد و البته قدرت بیتکوین را بیشتر می‌کند.

«سرگئی کوتلیار» بنیانگذار استارت‌آپ در این خصوص می‌گوید: «اگر فرد بدشانسی هستید که تا به حال فایل یا شماره کارت اعتباری از شما سرقت شده است، یکی از کارهایی که باید با آنها انجام دهید این است که از روش‌های جایگزین مالی استفاده کنید تا مشکل کمتری برای شما به وجود آید. اعتبارات موبایلی یکی از بهترین نمونه‌ها در این زمینه محسوب می‌شوند. زمانی که با تامین‌کننده خدمات ارتباط برقرار می‌کنید نگرانی همیشگی این است که آنها چگونه می‌توانند امنیت شما را تامین کنند تا جلوی کلاهبرداری و سرقت گرفته شود. ما این کار را با سیم کارت‌های اعتباری انجام می‌دهیم و یک سرویس خودکار را در اختیار شما می‌گذاریم که با کارمزد بسیار اندک بتواند بهترین خدمات را ارایه کند».

سرگئی زمانی این سرویس را راه‌اندازی کرد که نیاز داشت یک مرکز با ایمنی بالا و کارمزد پایین برای او پول جابجا کند و بعد از این بررسی فراوان انجام داد، متوجه شد هیچ گزینه مناسبی وجود ندارد. او در این خصوص گفت: «من این خدمات را راه‌اندازی کردم، زیرا به آن بسیار نیاز داشتم. آن روزها برای من بسیار مهم بود که بتوانم به راحتی از داخل تلفن همراه پول جابجا کنم و هزینه آن کم باشد. همان روزها بود که برای اولین بار با بیتکوین آشنا شدم و دریافتم که از طریق این واحد پولی مجازی می‌توان ایمنی را بالا برد و سرانجام تصمیم گرفتم این روش انتقال پول را در اختیار دیگران بگذارم. این روزها در بسیاری از کشورهای جهان این تنها روشی محسوب می‌شود که می‌توان با آن بیتکوین خرید».

به اعتقاد بنیانگذار استارت‌آپ، جابجا کردن پول در بسیاری از کشورها از جلمه بنگلادش، اندونزی، غنا، مصر، جزایر کارائیب، اکوادور، پاکستان، هند، لهستان، رومانی، برزیل و … بسیار دشوار است و این کشورها هنوز سیستم مالی بین‌المللی ایمن ندارند و بیتکوین هیچ گونه ارزشی در آنها ندارد. اما خدمات «بیتِرفیل» توانسته است به مردم آنها نشان دهد که بیتکوین هم می‌تواند در مراودات مالی مورد استفاده قرار گیرد و در همین راستا سرویس ما به صورت گسترده در این کشورها برای جابجایی پول استفاده می‌شود و بسیار محبوب شده است.

استارت‌آپ «بیتِرفیل» که خدمات خود را با سایت اینترنتیwww.bitrefill.comمعرفی می‌کند این روزها به دنبال سرمایه‌گذار می‌گردد تا بتواند دامنه فعالیت‌هایش را گسترده‌تر کند. سرگئی در این خصوص توضیح داد: «ما مذاکرات خود را با سرمایه‌گذاران بزرگ آغاز کردیم که در این زمینه یک شرکت سوئدی و چندین سرمایه‌گذار صاحبنام در صنعت بیتکوین به چشم می‌خورند. رسانه‌ها و کاربران شخصی به خوبی می‌دانند این سرویس نسبت به آنچه که در ابتدا تصور می‌شد بسیار بزرگتر و جامع‌تر است و به همین خاطر اگر بخواهیم رضایت مردم را جلب کنیم،‌ می‌بایست از سرمایه‌گذاران کمک بگیریم. به زودی خدمات بیترفیل را در تعداد بیشتری از کشورها مشاهده خواهید کرد».

مطالب مجله فناوری موبنا رااینجادنبال کنید.

منبع: عصر ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۷۱۲۶۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش میزان حمایت از بیماران تالاسمی با تأسیس صندوق بیماری‌های نادر و صعب‌العلاج

مدیرکل دفتر خدمات تخصصی سازمان بیمه سلامت ایران گفت: بیماری تلاسمی جزو پنج بیماری بود که پیش از تأسیس صندوق بیماری‌های نادر و صعب‌العلاج از حمایت برخوردار بودند، پس از ایجاد صندوق، میزان حمایت از بیماران تالاسمی افزایش یافته است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان بیمه سلامت ایران، محمد اسماعیل کاملی در نشست خبری «روز بیماران خاص و صعب‌العلاج» که صبح امروز برگزار شد، اظهار کرد: پیش از ایجاد صندوق بیماران نادر و صعب‌العلاج فقط پنج بیماری تحت پوشش حمایتی قرار داشتند.

وی با بیان اینکه در آستانه روز جهانی تالاسمی قرار داریم، افزود: بیماری تلاسمی جزو پنج بیماری بود که پیش از تأسیس صندوق بیماری‌های نادر و صعب العلاج از حمایت برخوردار بودند، پس از ایجاد صندوق، میزان حمایت از بیماران تالاسمی افزایش یافته است.

مدیرکل دفتر خدمات تخصصی سازمان بیمه سلامت ایران در تشریح بسته‌های حمایتی از بیماران تالاسمی گفت: خدمات سنجش استخوان، ۲۶ خدمات آزمایشگاهی، خدمات توانبخشی با چهار کد، خدمات ویزیت در هشت گروه تخصصی و خدمات دندانپزشکی برای بیماران تالاسمی انجام می‌شود.

کاملی در پاسخ به پرسش خبرنگاری مبنی بر تأمین داروی خارجی برای بیماران تالاسمی ادامه داد: سازمان غذا و دارو در خصوص سیاست‌های دارویی تصمیم می‌گیرد، بر اساس سیاست‌های ابلاغی اگر یک دارویی در کشور تولید شود، امکان تجویز داروی خارجی وجود ندارد.

وی ادامه داد: سازمان بیمه سلامت ایران، بیماران خاص و صعب‌العلاج را در کانون توجه قرار داده است؛ به نحوی که اگر یک بیماری به داروی برند خارجی نیاز داشته باشد از حمایت سازمان بیمه سلامت برخوردار می‌شود.

مدیرکل دفتر خدمات تخصصی سازمان بیمه سلامت ایران درباره وضعیت پوشش بیمه‌ای پانسمان‌های نوین زخم پای دیابتی با توجه به تاکید بیمه سلامت بر بیماری دیابت اضافه کرد: متخصصان حوزه‌های مختلف مانند ارتوپدی، متخصصان جراحی و متخصصان داخلی بر این باور هستند که پانسمان‌های نوین چندان مؤثر نیستد و تبلیغات بسیاری در این حوزه صورت گرفته است.

کاملی ادامه داد: بر اساس سیاست‌های اتخاذ شده، پانسمان‌های نوین تحت پوشش بیمه‌های پایه نیستند و یک ترکیب جدید به حساب می‌آیند، پانسمان‌های نوین بر اساس سیاست‌های ابلاغی تحت پوشش بیمه نیستند و در صورت ابلاغ سیاست‌ها تحت پوشش بیمه قرار می‌گیرند.

کد خبر 751152

دیگر خبرها

  • افزایش میزان حمایت از بیماران تالاسمی با تأسیس صندوق بیماری‌های نادر و صعب‌العلاج
  • ارتقای اعتبار صندوق بیماران خاص به ۹ هزار میلیارد تومان در سال ۱۴۰۳
  • اهمیت وجود پیش‌بینی مالی برای استارت‌آپ‌های کوچک چیست؟
  • تأمین مالی  ۲ میلیارد دلاری  برای انتقال آب خلیج فارس و دریای عمان
  • درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان های دولتی سمنان
  • تأمین مالی حدود ۲ میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی برای انتقال آب خلیج فارس و دریای عمان
  • تخصیص ۲ میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی برای انتقال آب خلیج فارس
  • تخصیص ۲ میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی برای انتقال آب خلج فارس
  • بیش از ۱۷ هزار سالمند نیازمند، تحت پوشش مراکز نیکوکاری
  • بیمه ها تعرفه خدمات آزمایشگاهی را به درستی پوشش نمی دهند